Організація їдальні для національної мережі продуктових магазинів АТБ.
Організація корпоративного харчування повного циклу, де виробничі цехи та їдальня розташовані на підприємстві замовника.
Підбір індивідуального меню, щотижневе оновлення. Забезпечення харчування у 1 зміну.
перша страва (2-3 на вибір),
друга страва з салатом (2-3 на вибір)
Готуємо 425 порцій щодня
Ми враховуємо побажання клієнта щодо асортименту страв. Можемо корегувати меню під ваші запити. Також окрім класичних обідніх страв у меню завжди є сезонні, пісні або вегетаріанські страви.
Якщо вам потрібно організувати роботу їдальні, кафе на підприємстві чи в офісі, ми з радістю вам в цьому допоможемо. Звертайтесь!